Our Story

Over ons

Het concept is geïnitieerd vanuit de Rotterdamse horeca. De organisatie kenmerkt zich door haar innovatieve, vooruitstrevende en marketingtechnische karakter.

Met een groot horeca netwerk, een team van ambitieuze horeca ondernemers en digitale specialisten werken we aan een verbetering van een bestaand concept. Wij streven ernaar het meest voordelige en unieke foodplatform te zijn voor consumentenhoreca en bezorgers. Wij zijn het eerste foodplatform dat grootschalig authentiek homemade eten en drinken aanbiedt.

HomeTaste wordt daarnaast versterkt door Omnicloud als aandeelhouder. Een team van software ingenieurs met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van IT development en IT infrastructuur met een sterk probleemoplossend vermogen.

Maak kennis met ons!

T. Tran

Directeur

Gepassioneerde horeca ondernemer en eigenaar van restaurant Deli Tasty. Tevens de eerste inspirator/trendzetter van de Vietnamese keuken in Rotterdam.

R. Tran

Directeur

Gespecialiseerd in marketing (SEO, SEA, CRO, UX en Online advertising) en productontwikkeling met een sterke ondernemersmentaliteit.

Partner / Software developement

Team van full stack engineers gespecialiseerd in front/back-end development, mobile IOS/Android, cloud solutions, IT infrastructuur, containers en DevOps.

‘Onze visie: mensen laten genieten van eten en drinken vanuit huis.

Onze missie: het grootste home kitchen foodplatform van Benelux zijn.

We willen de authentieke smaak van thuis terugbrengen zoals jij van kleins af aan gewend bent bij jouw ouders of familie.”

– HomeTaste –